Beoordelingen van Praq Aalsmeer

Recente recensies van Praq Aalsmeer

5 sterren na 15 reviews

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was super lekker , goeie porties en het was warm !! Voor herhaling vatbaar !!!

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt heerlijk hollands gegeten! alles super vers en op tijd bezorgd! echt een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De Pokebowl was heel erg lekker, heb ervan genoten. Enige “minpuntje” vind ik de wortel die erin zat; smaakte/zag eruit als voorverpakte wortel julienne en was er droog. Heeft het plezier niet teniet gedaan hoor; was genieten. Bezorging ook netjes op tijd, leuk dat er extraatje (chocolaatjes) bijgeleverd werd. Zag er allemaal netjes uit; nette verpakking, servet erbij etc. Ga zo door!

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk mooi opgemaakt. Alleen 3x rode uien bij de pokebowls Terwijl dat niet bij de ingredienten stond. Jammer maar helaas volgende x vraag ik er naar. 2 van de 3 kunnen niet tegen uien dus vandaar. Maar gaan zeker nog eens bestellen

, 26-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk zuurkool stamppot gegeten. Ruim voldoende en van zeer goede kwaliteit.

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker!

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bijzonder attent. Snelle service. Beide gerechten leken vers bereid maar waren beide wel erg zout. Het is altijd mogelijk extra te kruiden wanneer het naar iemands smaak te flauw is, andersom echter niet.

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Wederom erg goed gegeten! Beste plek om gemakkelijk en erg lekker stampot te eten!

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor een maaltijdsalade had de portie van mij wel iets groter mogen zijn (prijs mag dan uiteraard ook best een paar euro hoger zijn) maar hij smaakte prima. Ik ga binnenkort ook zeker een stamppotje proberen!

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede stampot, goede bal en de gratis brownie was echt overheerlijk. Gaan we zeker nog een keer bestellen!

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en Snel bezorgd! Absolute aanrader !

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Hutspot: veel peper...weinig ui, tip :ui eerst bakken! Gehaktbal lekker

, 25-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke boerenkool met worst en een gehaktbal zoals je die alleen bij je oma krijgt! Heerlijk genoten en komen zeker terug om alle stampotten te proberen!

, 24-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten heel smakelijk. We komen gauw weer top geregeld mannen. Succes met alles kus van ons 🥰

, 24-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had de zuurkool, met buikspek erg lekker! Gehaktbal is heel groot en dat is goed!